Video poker – jak hrát o skutečné výhry!

Stránek s online hry jsou desítky a stovky a to se bavíme jen o těch v češtině. Je těžké se mezi nimi vyznat. Jedno však mají společné a to, že všechny nabízejí hry rozdělené podle kategorií.

A právě jednou z kategorií jsou i karetní hry. Karty jsou oblíbenou hrou pro celou rodinu, ale i v hospodě. Jednou z nejznámějších karetních her je poker. Obzvláště v posledních letech ve spojení s internetem se stal doslova fenoménem. Existují televizní pořady, knihy a výukové stránky, abyste se stali dobrým pokerovým hráčem.

Zajímavou hrou je však i Video poker. Jde o spojení pokeru a trochu výherního automatu. Po spuštění hry se před vámi rozdá 5 karet. Vašim úkolem je vybrat ty, které si chcete nechat, a ze kterých sestavíte nejvyšší výherní kombinaci.

Věděli jste, že můžete tuto karetní hru hrát a vyhrávat skutečné peníze? V nabídce ji mají online casina. Jakmile se u nich zaregistrujete, tak si můžete zahrát spoustu her od rulety, přes hrací automaty až ale i video poker.

Zahrát si jej můžete zdarma, abyste si jej natrénovali. Poté se přepnete a můžete hrát o skutečné výhry. Po spuštění hry si můžete nastavit, kolik chcete vsadit pomocí hodnoty mince a počet mincí. Pak už jen zmáčkněte tlačítko Rozdat a objeví se před vámi pět karet. Po kliknutí na ně vám karty zůstanou, ostatní zmizí a místo nich dostanete nové a hned uvidíte, jestli jste vytvořili výherní kombinaci. Různé výherní kombinace jsou různě ohodnoceny. Kombinace jako flush, full house, čtverice a další vám přinesou výhry.

Hraní video pokeru je jednoduché. Vyzkoušet si jej můžete například v českém Bohemia Casino.